Utazási kiállítás Miskolcon: Tokaj, hajózás, sztrapacska

Akt.:
Utazási kiállítás Miskolcon: Tokaj, hajózás, sztrapacska
Miskolc – Huszonnegyedik alkalommal rendezték meg az Észak-magyarországi régió legnagyobb turisztikai rendezvényét „Menjünk világgá…! Utazási Kiállítás 2017. Miskolc” néven az ITC-székházban.

A kétnapos kiállítás egyik díszvendége a hajóutak specialistája, a MAHART Tours volt. Utóbbi nemcsak a karib- és földközi-tengeri hajóutak, hanem a dunai hajózási programok gazdája is. A belföldi dísz­vendég a nektárt érlelő hegyek fővárosa, Tokaj. De ami talán a legfontosabb: a kiállítás alatt több mint 80 kiállító várta a látogatókat.

Fotók: Bujdos Tibor Fotók: Bujdos Tibor ©

Szombaton a „Családi nappal” várták az érdeklődőket, amikor is a szervezők interaktív játékra hívtak kicsiket és nagyokat. A vetélkedős-­játékos műsorok házigazdája Bobó és Karcsi Bácsi volt. Közreműködtek: Ködmön Szamba Ovi, Százszorszép Óvoda Cica csoportja, madárröptetés, madárbemutató.

Délután 2 órától a MAHART előadása volt látható és hallható „Luxus hajóutak a Földközi-tengeren” elnevezéssel, majd Tokaj, a nektárt érlelő hegyek fővárosa címmel egy filmet nézhettek meg az érdeklődők. Ezután Szlovákia mutatkozott be, amelyen volt juhtúróssztrapacska-kóstolás, és Peter Sramek is fellépett.

ÉM
hirdetés


hirdet�s