Magyarország

2015.09.13. 21:47

Illegális bevándorlás - M1 - Riadót rendeltek el több délnyugati rendőrkapitányságon

Budapest, 2015. szeptember 13., vasárnap (MTI) - Riadót rendeltek el több magyar délnyugati rendőrkapitányságon a német és az osztrák intézkedések miatt - hangzott el az M1 aktuális csatorna vasárnap esti híradójában.

Budapest, 2015. szeptember 13., vasárnap (MTI) - Riadót rendeltek el több magyar délnyugati rendőrkapitányságon a német és az osztrák intézkedések miatt - hangzott el az M1 aktuális csatorna vasárnap esti híradójában.

A híradó információi szerint hat délnyugati megyét érint az intézkedést, amely a teljes állományra vonatkozik.

A riadó azt jelenti, hogy a rendőröknek két órán belül meg kell jelenniük a szolgálati helyükön.

- MTI -


Berlin, 2015. szeptember 13., vasárnap (MTI) - Orbán Viktor miniszterelnök a Bild című német lapnak nyilatkozva üdvözölte a német kormány vasárnap este bejelentett döntését a határellenőrzés ideiglenes visszaállításáról. tovább »

Berlin, 2015. szeptember 13., vasárnap (MTI) - Az európai menekültválság miatt Németország ideiglenesen visszaállítja a határellenőrzést - jelentette be vasárnap esti, rendkívüli sajtónyilatkozatában Thomas de Maiziere német belügyminiszter Berlinben. tovább »

Brüsszel, 2015. szeptember 13., vasárnap (MTI) - Első ránézésre megfelel a schegeni kódexben lefektetett szabályoknak, hogy Németország ideiglenesen ismét bevezeti a határellenőrzést az osztrák határon - közölte vasárnap este az Európai Bizottság. tovább »

Brüsszel, 2015. szeptember 13., vasárnap (MTI) - A nyitott határok megőrzéséhez több Európára és szolidaritásra van szükség a menekültválság kezelésében - fogalmazott Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke vasárnap az egyik népszerű közösségi oldalon közzétett szöveges üzenetében. tovább »

Belgrád, 2015. szeptember 13., vasárnap (MTI) - A becslések szerint vasárnap mintegy 8 ezer migránsra lehet számítani a szerb-magyar határ mellett fekvő Magyarkanizsán, egyre többen érkeznek a 9 ezer fős településre, a legtöbben ugyanis értesültek arról, hogy keddtől jogszabályváltozásra és a vasúti átkelők lezárására lehet számítani - közölte Lackó Róbert, Magyarkanizsa képviselő-testületének elnöke az MTI tudósítójával vasárnap. tovább »

Budapest, 2015. szeptember 13., vasárnap (MTI) - Az embercsempészek keddtől várhatóan új útvonalat fognak keresni - nyilatkozta osztrák bűnügyi hivatal illetékese vasárnap. tovább »

Berlin 2015. szeptember 13., vasárnap (MTI) - Németország átmenetileg ismét határellenőrzést vezet be déli határain - értesült vasárnap délután internetes kiadásában a Der Spiegel. A Bild szerint az ideiglenes határellenőrzés bevezetése csak a német-osztrák határra vonatkozik. tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!