Sport

2012.08.14. 12:00

DVTK vs. Egri FC - Fotókon és videókon

Miskolc - A két héttel korábbi, Újpest elleni találkozóhoz képest kicsivel kevesebb drukker látogatott ki a diósgyőri stadionba, de a hangulatra így sem lehetett panasz.

Miskolc - A két héttel korábbi, Újpest elleni találkozóhoz képest kicsivel kevesebb drukker látogatott ki a diósgyőri stadionba, de a hangulatra így sem lehetett panasz.


DVTK vs. Eger - Gólöröm


DVTK vs. Eger - Pacsizás a meccs után


DVTK vs. Eger - A diósgyőri ultrák


Miskolc - Kovács Pállal néztük együtt a szombat esti Diósgyőr –  Eger futball bajnokit.

Miskolc - A másfélnapos hétvégi pihi is a Diósgyőrről szólt, Fürtös  Katáék DVTK meccsen jártak.

A DVTK – EFC NB I-es labdarúgó mérkőzés utáni sajtótájékoztató főszereplői, a két vezetőedző közül egyik sem tűnt túl boldognak. Az Egri FC trénere esetében ez teljesen érthető, hiszen pont nélkül maradt a csapat, ám a győzelmet szerző gárda, a DVTK mestere sem volt vidám, komor tekintettel nyilatkozott.

Második hazai bajnokiját is megnyerte a DVTK NB I-es labdarúgócsapata.

"Láttam már jól játszani a csapatomat, de ez a meccs nem tartozik ezek közé" - nyilatkozta Sisa Tibor a DVTK vezetőedzője az Eger elleni mérkőzés után.

Miskolc - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 3. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája az újonc Egri FC együttesét fogadta Miskolcon, az Andrássy úti Katlanban szombaton 19 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!

Miskolc - Nézzük együtt, kértük meg Kovács Pált, a DVTK volt labdarúgója megígérte, együtt nézzük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!