Úszással folytatódik a Jabil 3próba

Úszással folytatódik a Jabil 3próba
Tiszaújváros – Az idei Jabil 3próba elnevezésű szabadidősport sorozat második állomását, az úszást most vasárnap rendezi meg a TVK-Mali Triatlon Klub Tiszaújvárosban, a Sportcentrum  25 méteres medencéjében.

A versenyre a nevezés díjtalan, a megméretésre a próba napján, a helyszínen lehet jelentkezni 7.30 és 9 óra között. A rajt 9 órától lesz, folyamatosan zajlik, a regisztrációt követően (akinek már van próbafüzete az vigye magával). A 3 pontot érő kispróba távja 400 m, melynek teljesítésére 20 perc áll a rendelkezésre. A nagypróbásokra az 5 pontot érő 1000 m teljesítése  vár, melynek szintideje 40 perc. Az úszó próba teljesítői emblémázott törülközőt kapnak ajándékba.
A Jabil 3Próba ezt követő állomása Jabil 1/3 Marton futóverseny lesz, amelyet július 13-án, pénteken rendeznek meg Tiszaújvárosban, a városközpontban. Itt a kispróbáért (a 3,5 km-es táv 30 perc alatt teljesítendő) 3 pont jár, a nagypróbáért (14 km-es táv 2 óra alatt teljesítendő) 7 pontot adnak.
A  harmadik próba után 12 pontot, vagy annál többet teljesítők próbafüzetét urnákba gyűjtik majd és tulajdonosaik között értékes sportszer ajándékcsomagokat sorsolnak ki. A 18 pontot szerzők (mindhárom nagypróbát teljesítők) esélyesek a fődíjra, ami nem más, mint három fő részére utazás a londoni olimpiára.
További információ: TVK MALI Triatlon Klub, tel: 49/540-094, e-mail: tvkmali@triatlon.t-online.hu, www.tvkmalitriatlon.hu.

– SZIS –