Sport

2011.10.01. 09:40

Még van néhány jegy

Labdarúgás. Nagy roham volt a vasárnapi, Debrecen - Diósgyőr futballbajnoki vendégszektorba érvényes jegyeiért Miskolcon.

Labdarúgás. Nagy roham volt a vasárnapi, Debrecen - Diósgyőr futballbajnoki vendégszektorba érvényes jegyeiért Miskolcon. A rendezők részéről első körben küldött 800 tikettet órák alatt elkapkodták a diósgyőri drukkerek, és a második körben Miskolcra érkezett 300 darab jegy is hamar elfogyott. Így pénteken reggel újabb 150 darabos kontingens érkezett Debrecenből a borsodi megyeszékhelyre. Ez azonban a tagnapi nap folyamán nem kopott el, mint azt megtudtak, a szombat reggeli árusítás kezdetekor még 37 darab biléta várt gazdára. A jegyeket változatlanul a Mini Olimpia Sportboltban lehet megvásárolni, 2000 forint/darab áron, a mai napon 12 óráig.

- ÉM -


Pajkos Jánost, a DVSC és a DVTK egykori szakvezetőjét kérdeztük a két csapat rangadója előtt.


Benczés Miklóstól, a miskolciak szakvezetőjétől azt kérdeztük a vasárnapi DVSC – DVTK meccs előtt, hogy megszakíthatják-e nyeretlenségüket idegenben?


Labdarúgás - Varga József masszív ellenfélnek tarja a DVTK-t, de bízik a három pontban.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!