Ukrán férfit vettek őrizetbe a rendőrök Borsodban – Rendőrségi hírek megyénkből

Ukrán férfit vettek őrizetbe a rendőrök Borsodban – Rendőrségi hírek megyénkből
Miskolc – A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2012. október 18-án is több esetben történt rendőri intézkedés.

Az Encsi Rendőrkapitányság beutazási és tartózkodási tilalom megsértése vétségének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 32 éves, ukrán állampolgárral szemben. A férfit közúti ellenőrzés során vonták intézkedés alá, amely során kiderült, hogy vele szemben a BÁH Észak-Alföldi Regionális Igazgatósága beutazási és tartózkodási tilalmat rendelt el. A férfit a rendőrök őrizetbe vették.

Az elmúlt 24 órában megyénk területén egy könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt. A rendőrség tudomására egy anyagi kárral végződő ütközés jutott.

A személyi sérüléssel járó közlekedési baleset kora reggel Sátoraljaújhely és Kisvárda között történt. Egy tehergépkocsi vezetője nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg járműve sebességét, így a kanyarban kisodródott. A baleset körülményeit a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Rendőrség kiemelten kezeli a rendszeres közúti ellenőrzéseket, így a közlekedők a megye útjain bárhol számíthatnak rendőri jelenlétre, sebességellenőrzésre.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda