Automotive Hungary kiállítás

2019.05.14. 16:00

Közösen az Ipar napjai 2019 szakkiállításon

Miskolc és a városba betelepült járműipari cégek évek óta együtt vesznek részt az Automotive Hungary kiállításon.

A közös stand, a közös megjelenés vonzó a városban működő cégek számára, amelyek ezzel azt is mutatják, otthonra találtak itt és elégedettek a város gazdaságfejlesztési törekvéseivel, a város nyújtotta lehetőségekkel. Most az Ipar napjai szakkiállításon más iparági cégekkel lesz közösen jelen Miskolc.

Lehetőségek

Az Ipar napjai kiállításon Miskolc idén első ízben vesz részt. Míg az Automotive Hungary rendezvény elsősorban a város hazai és nemzetközi járműipari nagyvállalatai számára teremt üzleti fórumot, az Ipar napjai szakkiállítás – melyet május 14–17. között rendeznek Budapesten – ennél szélesebb körben kínál lehetőséget más ágazatokban működő cégek számára is a közös bemutatkozásra.

„Miskolcnak az a célja, hogy bemutassa az itt működő cégeket, és megmutassa, hogy velük partnerségben azon dolgozunk, hogy Miskolc vonzó város legyen a munkavállalók és a munkaadók számára egyaránt. Miskolc »a Te helyed«, ahol jó élni, dolgozni, szórakozni” – mondta Pflieg­ler Péter alpolgármester, aki személyesen vesz részt a kiállításon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!