Újra parkoló a volt parkoló Miskolc belvárosában

Akt.:
Újra parkoló a volt parkoló Miskolc belvárosában
Miskolc – Újra megnyitotta a Kis-Hunyad utca–Dayka Gábor utca sarkán, az okmány­irodával szemben található zúzalékos parkolót a Miskolci Városgazda Kft.

A parkolási szolgáltatás a magántulajdonban lévő területen rövid ideig azért szünetelt, mert az önkormányzat bérleti szerződése lejárt, és a feltételekről mostanra sikerült megállapodni a tulajdonossal.

A parkolóban az ez évre érvényes intézményi és sárga zónás bérletek továbbra is érvényesek. A bérlettel nem rendelkezők a mobiltelefonos parkolási lehetőség mellett a Dayka Gábor és a Kis-Hunyad utcában található automatáknál válthatnak parkolójegyet, mivel a parkolóba a korábban leszerelt jegykiadó automatát nem állították vissza.

ÉM


Csak pár napig tartott a „potyázás”
Miskolc - Rövid volt az öröm, maradt a parkolóhely-­kereső. A múlt héten írtunk róla, hogy már nem fizetőparkoló a Kis-Hunyad és Dayka Gábor utca kereszteződésében lévő murvás parkoló, amelyből eltávolították az automatát és a táblákat. Az ingyenparkolás öröme azonban nem tartott sokáig, ugyanis ...

Miskolc - Kedden reggeltől már nem kell fizetni a Kis-Hunyad és Dayka Gábor utcák kereszteződésében található, murvás parkolóban, ugyanis már nem tartozik a fizető parkolók körébe. Ugyanakkor az is kérdéses, hogy meddig marad egyáltalán parkoló a terület. Kedden már hiába keresték a parkolóautoma...