Újra Miskolcon szerepel a Richter Flórián Cirkusz

Miskolc – Miskolcon vendégszerepel október 21-e és november 1-je között a Richter Flórián Cirkusz. Vadonatúj, fantasztikus műsorukat a három és fél méter magas muránói kristálycsillár alatt mutatják be, amit Sandra, az elefánt kapcsol fel!

A 32. Monte-Carlói Nemzetközi Cirkuszfesztivál Arany Bohóc-díjjal kitüntetett lovas­akrobatája, Richter Flórián ez alkalommal 8 fekete holland fríz lóval és 8 arab telivérrel érkezik és mutatja be hihetetlen pontossággal összehangolt produkcióját.

Roger Moore helyett lovakkal láthatjuk Sandrát, a világhírű indiai elefántot is, aki 1983-ban az Octopussy című James Bond-filmben játszott együtt a sármos színésszel. A legújabb műsorban 8 gyönyörű fekete holland fríz lóval lép fel a „termetes hölgy”.

És még mindig lovak: Rich­ter Flórián gyermekei, a 14 éves Kevin és a 9 éves Ange­lina is vadonatúj lovasakrobata-produkcióval készülnek.

Az Észak előfizetői két főre szóló belépőjegyeiket az október 21-i, 18.00 órakor kezdődő előadásra 6000 helyett 3000 forintért vásárolhatják meg munkanapokon 8.00-tól 15.00 óráig az Észak szerkesztőségében (Miskolc, Zsolcai kapu 3.).

ÉM
hirdetés


hirdet�s