Újra megnyitják a Papszert

Itt még javítják a burkolatot a Papszeren
Itt még javítják a burkolatot a Papszeren - © Fotó: Ádám János
Miskolc – Kijavították a burkolatot, hétfőtől járható a Papszer.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a forgalmas útvonalat még október 31-én zárták le a Herman Ottó Múzeum kiállítási épülete és a Mélyvölgy utca között. A polgármesteri hivatal akkor közleményében az intézkedést az út megsüllyedésével indokolta.

Azóta kiderült, a Papszeren a MIHŐ Kft. dolgozott, a Lévay gimnázium udvarán futó új, és a hozzá csatlakozó, már meglevő vezeték közötti csatlakozást cserélték. A lezárásra biztonsági okból volt szükség.

– A munkához a Rákóczi utcára vezető lépcsősor mellett az útburkolat egy részét is el kellett bontani. Mivel forgalmas szakaszról van szó, a közlekedők és a szakemberek biztonságát szem előtt tartva kértük az átmeneti lezárást – mondta el érdeklődésünkre Kovács Tamás, a hőszolgáltató szolgáltatási igazgatója.

Az elmúlt napokban a munkagödröt betemették, sőt az utat és a járdát is aszfaltozták, hétfőtől pedig ismét megnyitják az utcát a forgalom előtt.

ÉM-TÁ


Illusztráció - Megsüllyedt a burkolat, lezárták a Papszer utcát Miskolcon
Miskolc - Burkolatjavítási munkák miatt várhatóan másfél hétre lezárják a Papszer utcát. A miskolci polgármesteri hivatal azt közölte, megsüllyedt az út, ezért október 31-én délelőtt teljes szélességében lezárták a Papszer utcát, így a Kálvin János utcáról a Papszer utca felé megszűnt a behajtás....