PR cikk

2019.11.19. 11:59

Hivatalos ESTA kérelem elektronikus úton

Itt az idő összepakolni és meghódítani Amerikát! Az Amerikai Egyesült Államok már korántsem számít olyan elérhetetlen úti célnak, mint néhány évvel ezelőtt.

Passport and travel tickets

Végre nem kell a vízummal vacakolni, ugyanis a magyar nyelvű ESTA segítségével, sokkal egyszerűbben eljuthatunk az USA-ba.

A kérelem kitöltése online megoldható az estavisa.hu weboldalon, ahol meg kell adnunk a személyes adatainkat, majd válaszolnunk kell néhány egyszerű kérdésre. Ha nem vagyunk büntetett előéletűek és nem folyik utánunk nemzetközi hajtóvadászat, akkor minden bizonnyal a javunkra lesz elbírálva a magyar nyelvű ESTA.

Az igénylés menete rendkívül egyszerű, hiszen csak 4 lépésből áll. Az első tehát az űrlap kitöltése, ezt követi az adatok ellenőrzése, ezután jön a fizetés bankkártyával és máris hozzájuthatunk a magyar nyelvű ESTA-hoz elektromos formában. Erre persze csak akkor van lehetőség, hogyha a Vízummentességi Programba tartozó ország polgárai vagyunk. Jó hír! Magyarország is szerepel ezen a listán, sok más ország mellett. Akit egyébként érdekel az országok listája, az szintén megtalálja az estavisa.hu weboldalon.

Az addig rendben van, hogy belépést nyerhetünk az USA-ba, de még milyen előnyökben fogunk részesülni a magyar nyelvű ESTA által? Két éven keresztül, akkor használhatjuk fel, amikor csak szeretnénk, illetve vegyük figyelembe az útlevelünk lejárati idejét is, ugyanis enélkül nem léphetünk be az Egyesült Államok területére. A hivatalos ESTA kérelem lehetővé teszi, hogy három teljes hónapon keresztül – pontosabban 90 napig – tartózkodjuk az Államok területén. Ez alatt az idő alatt, akár egy teljes körút is megvalósítható, ami feledhetetlen kalandokat és élményeket tartogat, hiszen látnivaló akad bőven. A hivatalos ESTA kérelem tehát használható turizmusra, üzleti ügyekre, vagy egyszerűen csak átszállásra.

Ez nem csak az utazóknak hasznos, hanem az amerikai kormánynak is, a fokozott biztonság érdekében, mert így ellenőrizhet mindenkit, mielőtt az adott személy átlépné az országhatárt. Aki rendelkezik hivatalos ESTA kérelemmel, az számos szolgáltatást is igénybe vehet. Többek között elfogadott a PayPal, mint fizetési mód, részesülhetünk a 24 órás személyre szabott támogatásban a teljes kérelmezési folyamatra kiterjedően és nem utolsó sorban a hivatalos ESTA kérelem biztonságos tárolása sem lehet kérdéses 2 teljes éven keresztül.

Összesítve a hivatalos ESTA kérelem legnagyobb előnye az online ügyintézés, ami jelentősen felgyorsítja és leegyszerűsíti az igénylés folyamatát, ezért nem kell heteket várnunk arra, hogy vajon megvalósíthatjuk-e a saját amerikai álmunkat, vagy sem.

 

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!