Újra lesz esküvői kiállítás és vásár Miskolcon

Miskolc – 2015. január 24-25-én már tizenharmadik alkalommal kerül megrendezésre a Miskolci Esküvői Kiállítás és Vásár ezúttal is az ITC Székházban.

Az északi régió legnagyobb esküvői kiállítása az elmúlt évtized alatt igazi várt és elvárt esemény lett az esküvőre készülők körében, mely kihagyhatatlan, ha valaki úgy szeretne az esküvőjére készülni, hogy mindent elkövetett, hogy megtalálja a legjobbat.

A szervezők célja: hosszú-hosszú utánajárások helyett a teljes esküvő leszervezhető legyen ezen a két napon. A megjelenő cégek széles skálája erre minden módot biztosít, hisz minden megvásárolható és leköthető itt az esküvőhöz, és akik itt dönteni tudnak a kiállító szolgáltatók között, jellemzően komoly kedvezményekkel tudnak hozzájutni az áhított szolgáltatáshoz. Érdemes tehát megvárni ezt a január 24-25-i hétvégét minden esküvőhöz szükséges döntéssel, hisz egy-egy elkapkodott döntés után itt meglátni a hatalmas választékban az igazit akár kinézetben, akár meglepően kedvező árban, kellemetlen és zsebbe vágó lehet.

ÉM