Újra lecsó és pecsenye…

Újra lecsó és pecsenye…
Újra lecsó és pecsenye…
Miskolc – Amatőr kutyaszépségverseny, Trabant- és Wartburg-kiállítás, extrém vidámpark, a Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskola interaktív programja és lézerharc is várja azokat, akik szombaton kilátogatnak a Csanyikba az V. Miskolci Lecsó- és Pecsenyefesztiválra.

A programok 10 órától kezdődnek, és természetesen a rendezvény névadói sem hiányozhatnak, így a vendégek megkóstolhatják a lecsót és a hamisíthatatlan miskolci pecsenyét. A fesztiválon ugyanis – mint minden évben – megrendezik a lecsófőző és pecsenyesütő versenyeket is, ahol szakmai zsűri dönti el, ki főzi a legjobb étket. Persze a kóstolásból a közönség sem maradhat ki, az idén először kóstolójegyet is lehet vásárolni, ezzel a jegy birtokosa körbejárhatja a versenyző csapatokat, és megízlelheti, mit főztek.

A kóstolást pedig nem árt majd lemozogni a rendezvényen, erre jó alkalom lehet a kamabajnokság, valamint a DVTK is rendez kapura rúgó versenyt.

A lecsófesztivál után csillaglesre várják az érdeklődőket szombat este. A túra Ikarusszal indul, majd több helyen megállnak, hogy fotózhassanak a résztvevők. A csillagles végcélja a Nagymező, ahol a Dr. Szabó Gyula bemutató csillagvizsgáló szakemberei tartanak csillagászati bemutatót.

ÉM-NSZR
hirdetés


hirdet�s