“Újra kell tanulnunk a közös munkát!”

“Újra kell tanulnunk a közös munkát!”
Miskolc -  Közel két és fél éves munka végére tettek pontot, s a csütörtöki, miskolci konferencián már az eredményekről adtak számot „A gazdaság, kultúra és kreativitás támogatása Magyarország-Románia-Ukrajna határokon átnyúló területén” elnevezésű, EU áltat támogatott projekt partnerei: a Máramarosi Kereskedelmi és Iparkamara, a B.-A.-Z. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Kárpátaljai Vállalkozásfejlesztési Alapítvány.

Dudás Tiborné, a kamara titkára köszöntőjében kijelentette: „E három régióban történelmi hagyományai vannak az együttműködésnek a gazdaság, a kultúra és a turizmus területén is, és szintén történelmi okokra vezethető vissza, hogy ez a hagyomány megszakadt, és most újra kell élesztenünk, újra kell tanulnunk a közös munkát.”

A konferencia kísérőrendezvénye egy kiállítás volt, amelyen bemutatkoztak a régiókat képviselő cégek.

ÉM-SzK



0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter






hirdet�s