Bulvár, celeb

2007.12.07. 16:24

Madonna csapatot küldött Malawiba

<p>Állítólag Madonna kisebb csapatot küldött Malawiba, hogy megtalálják neki a megfelelő kislányt, akit örökbefogadhat. <dia width="850" height="630" alt="Guy Ritchie és Madonna 2007.10.30."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Guy_Ritchie__s_Madonna_2007_10_30_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Guy Ritchie és Madonna 2007.10.30." /></a></dia></p>

Madonna nagyon elszánt arra, hogy a 2 éves David Banda után egy kislányt is örökbefogadjon Afrikából.

Madonna, akinek már van egy 11 éves lánya, Lourdes, és egy 7 éves fia Rocco állítólag azt mondta a csapatnak, addig vissza se jöjjenek, míg meg nem találták a megfelelő hercegnőt.

9 gyerekről kér listát, és csak olyanok lehetnek, akikről szüleik már lemondtak, és adoptálhatóak.

Korábban Madonna már a 20 hónapos Mercy mellett döntött, de a kislány családja végül meggondolta magát, és nem engedték az adoptációt.

Mercy nagybácsija ezt mondta: "Mindent megteszek, hogy egy fehér sztár ne csinálhasson bolondot a kislányból.

A Sun hírei szerint Madonna összetört az ügy miatt, már mindenkinek elmondta, hogy a kis Mercy lesz a lánya, képeket is mutogatott, teljesen beleszeretett a kislányba.

Augusztusban még úgy nézett ki, áprilisban hazaviheti a legújabb kistestvért David számára. Azonban nem akar még egy bonyolult ügyet, így inkább másik gyereket keres.

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!