Fernando Fernandez: „Ki kell gyűjteni a pozitív tapasztalatokat…”

Akt.:
Fernando Fernandez: „Ki kell gyűjteni a pozitív tapasztalatokat…”
© Fotó: Homoky György
Budapest, Miskolc – „A héten gyakoroltunk olyan dolgokat, amit szerettem volna a pályán viszontlátni, azonban sajnos nem láttam ezeket” – nyilatkozta Fernando Miguel Fernandez Escribano, a DVTK vezetőedzője az Újpest FC elleni 1-0-ás idegenbeli vereséggel zárult találkozó után.

Nebojsa Vignjevic: – Nagyon elégedett vagyok, mert a DVTK ellen sosem egyszerű játszani. Azzal viszon nem vagyok elégedett, hogy rengeteg helyzetet kihagytunk, amit nem csak kialakítani kell, hanem értékesíteni is, mert a foci megbünteti az ilyet. Büszke vagyok a csapatomra az ekkor mutatott játékunkra és a rengeteg helyzetre, ez volt a legjobb eddigi félidő, amit ebben a bajnokságban mutattunk. A második félidőre megváltozott a játék képe, a meleg idő sokat kivett a játékosokból. Többször is könnyen veszített labdát a csapat, illetve azért nem tudtuk meglőni a második gólt, mert rossz döntéseket hoztak a játékosok. Ijesztő volt a DVTK magassági fölénye, Szarka, Makrai, Bacsa és még több 190 körüli játékos miatt minden pontrúgás veszélyes volt, bármelyik pillanatban összetörhetett volna a mai a csodálatos játék.


Fernando Miguel Fernandez Escribano: – Az elmúlt néhány napban elsődleges célom az volt, hogy feltüzeljem a csapatot ebben a helyzetben. A héten gyakoroltunk olyan dolgokat, amit szerettem volna a pályán viszontlátni, azonban sajnos nem láttam ezeket. A természetesen a pozitív dolgokat kell keresni a mérkőzésben, ami nem volt sok, de meg lehet találni. A találkozó elején mentális problémák miatt tudott annyi helyzetet kialakítani az Újpest, hiszen tudtuk, hogy szeretik a gyors szélsőiket megjátszani, és igyekeznek kihasználni a szabad területeket Korábban csak videóról ismertem a csapatot, ma láttam először éles versenyhelyzetben őket, egészen más ilyenkor beszélni velük, látni, hogyan reagálnak. Ki kell gyűjteni a pozitív tapasztalatokat, és abból kell tovább építkezni. Sok munka vár még ránk, de dolgozni fogunk!Budapest, Miskolc - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 28. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája az Újpest FC vendégeként lépett pályára szombaton 17 órától Budapesten. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on! Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 28. forduló Újpest FC...