„Nem volt annyi dinamika a csapatban, mint a korábbiakban.”

Akt.:
„Nem volt annyi dinamika a csapatban, mint a korábbiakban.”
„Nem volt annyi dinamika a csapatban, mint a korábbiakban.” - © Fotó: Homoky György
Miskolc – „Döntetlen szagú volt ez a mérkőzés, de a végén sajnos belehibáztunk” – mondta Egervári Sándor, a Diósgyőri VTK vezetőedzője az Újpest elleni 1-0-ás vereséggel zárult bajnokit követően.

Nebojsa Vignjevic (Újpest FC): Az elmúlt három meccs miatt a koncentrációnk egy kicsit alacsonyabb szinten volt. Nehéz meccsre számítottunk, tudjuk, hogy a Diósgyőr tabellán elfoglalt helye kicsit csalóka, mert egy erős, technikás, fizikálisan felkészült csapatról van szó. Kilencven percen keresztül nyomtunk a pályán, ezért az utolsó pillanatban szerzett gólunk teljesen megérdemelt volt.

Egervári Sándor (Diósgyőri VTK): Küzdelmes mérkőzés volt a mai. A két csapat kioltotta egymást, ezúttal inkább a védekezésben jeleskedtünk. Nem volt annyi dinamika a csapatban, mint a korábbiakban. Döntetlen szagú volt ez a mérkőzés, de a végén sajnos belehibáztunk. Ma nem érdemeltünk sem győzelmet, sem vereséget, ilyen a futball, gratulálunk az ellenfélnek.


BOON-ÉLŐ – Újpest vs. DVTK 1-0

A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 25. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája az Újpest FC vendégeként lépett pályára szombaton 15.30-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!
hirdetés


hirdet�s