„Egy csipetnyi szerencsénk sem volt ebben a szezonban”

Akt.:
Bekő Balázs, a DVTK vezetőedzője
Bekő Balázs, a DVTK vezetőedzője - © Fotó: Homoky György
Budapest, Miskolc – „Sok mindent érdemeltünk, de vereséget nem. Nagyon jól játszottunk…” – kezdte nyilatkozatát Bekő Balázs, a Diósgyőri VTK vezetőedzője az Újpest elleni 2-1-es idegenbeli vereség után.

Nebojsa Vignjevic (Újpest FC): – Ez egy csodálatos nap, remek mérkőzéssel ajándékozta meg a szurkolókat a csapat. Mindegy volt, hogy milyen játékkal, a lényeg az volt, hogy nyerjünk, és ez sikerült. Remek mérkőzés volt, nagyon örülök, hogy megszereztük a győzelmet.

Bekő Balázs (Diósgyőri VTK): – Sok mindent érdemeltünk, de vereséget nem. Nagyon jól játszottunk, a meccs elején ziccerünk volt, az első félidőben az Újpest egyszer lőtt kapura, természetesen ebből gólt kaptunk. A második játékrészben sok mindent bevállaltunk, voltak lehetőségeink, de most sem jött össze, egy csipetnyi szerencsénk sem volt ebben a szezonban.BOON-ÉLŐ – Újpest vs. DVTK 2-1 (1-0)

Budapest, Miskolc – A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 18. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája az Újpest FC vendégeként lépett pályára szombaton 14.30-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!