Barczi Dávid: “Levette a felelősséget Bekő Balázs rólunk”

Akt.:
Barczi Dávid
Barczi Dávid
Miskolc – “Hiába vagyunk ott, ahol vagyunk a tabellán, több van bennünk” – nyilatkozta a szombati Újpest-DVTK meccs előtt Barczi Dávid, a diósgyőriek középpályása.

Barczi Dávid (a DVTK középpályása): – Érdekes helyzet állt elő, pontszerzési kényszerben, eredménykényszerben vagyunk. Levette a felelősséget Bekő Balázs rólunk, remélem, ki tudunk bontakozni. A maximumot, a kilenc pontot lehetett volna kihozni az előző három meccsből, és hiába vagyunk ott, ahol vagyunk a tabellán, több van bennünk. Az Újpest erősnek mondható csapat, főleg, ha dominálni tudnak. Feltartott kézzel nem játszhatunk ellenük, csak abban gondolkodhatunk, hogy a 3 pontot elhozzuk, és akkor is, ha ez esetleg nem jön össze, akkor is úgy játsszunk, hogy emelt fővel tudjunk lejönni a pályáról. Benne volt az előző meccsekben, hogy 9 pontot kellett volna kihozni, de nem tudtunk meccset nyerni, hiába tudtuk odanyomni a kapujuk elé a dobogósokat. De ez megfordulhat, megváltozhat az eddigi balszerencse.


Ön szerint mi lesz az Újpest - DVTK mérkőzés végeredménye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Újpest vs. DVTK – Mintha nem csupán a három bajnoki pont lenne a tét

Miskolc – Az Újpest vendége lesz szombaton a bajnokságban a DVTK élvonalbeli labdarúgó­csapata. A mérkőzésről élőben tudósítunk a Borsod Online-on. tovább »
További hírek a Sport kategóriából