Újoncként is sikerült felvennie a ritmust Kálmánházának

A kondiban kell még fejlődniük a sárga mezes kálmánházi játékosoknak
A kondiban kell még fejlődniük a sárga mezes kálmánházi játékosoknak - © Fotó: Sipeki Péter
Kálmánháza – A kálmánházi csapat a mérkőzés végére elfáradt, a Kótaj megbüntette a hibákat.


A tavalyi szezonban még a megye III.-ban futballozott Kálmánháza, most pedig már egy osztállyal feljebb mutathatják meg magukat. Mint azt lapunknak Kotricz Zoltán játékos-edző a Kótaj elleni 2–1-re elveszített mérkőzés utáni értékelésében elmondta: tetszett, hogy idegenben is sikerült felvenni a ritmust, kár, hogy az első negyvenöt percben kialakított helyzeteket nem sikerült belőni.

Eldönthették volna

– Az első félidőben felvettük a kellő fordulatszámot, helyzeteket alakítottunk ki, akár el is dönthettük volna a meccset, de nem sikerült értékesíteni a ziccereket. Aztán sajnos elfáradtunk, ám emiatt nem neheztelhetek a srácokra. A csapat játékosainak egyelőre felemás a kondíciója, későn állt össze a keret, így ennek tudható be a második negyvenöt percben mutatott játék. Az viszont tetszett, hogy végig csapatként funkcionáltunk, egységesek voltunk, ez biztató lehet a jövőre nézve – fogalmazott Kotricz Zoltán, aki a tavalyi idénnyel ellentétben a mostaniban többet fog segíteni a pályán, a Kótaj ellen is szinte végig a gyepen volt. – Ez az osztály azért már más kávéház, hamarabb megbüntetik az ellenfelek a hibákat. Vasárnap a Kállósemjénnel játszunk, velük is idegenben, ugyanis a pályánkat felújítjuk, így az első hazai meccsünkre augusztus 9-éig várni kell. Az előttünk álló meccseken szeretnénk pontokat szerezni, ugyanis meg akarunk ragadni a megye kettőben – tekintett előre Kotricz Zoltán, aki szerint van keresnivalója a csapatnak ebben az osztályban.

– Az igazolásaink jól sikerültek, remélem gyorsan összeállunk és eredményesebbek leszünk, és az eddig mutatott egységesség majd pontokban is megmutatkozik.

TG


Kótaj vs. Kálmánháza
Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály Pannónia Zrt. csoport 1. fordulójának mérkőzéseit rendezték a hét végén. Napkor–Kemecse 1–4 (0–0) Napkor, 300 néző, v.: Luzsinszki . Napkor: Nádasdi Sz. – Ország Zs., Gyarmati S., Támba M., Nagy Á., Támba B., Magyar M., Somogyi L. (Lizenbo...