BOON Sziréna

2010.03.22. 12:07

Tolvajszüret Tarcalnál – a fáról szedték le az elkövetőket

<p>Tokaj, Tarcal - Egy fán érték tetten azokat a tolvajokat, akik Tarcal külterületén akartak egy villanyoszlopról fém alkatrészeket elvinni.</p>

Egy természetbarát értesítette a napokban a rendőröket, mivel megítélése szerint két férfi illegálisan egy tarcali ipartelepen, munkaszüneti napon egy villanyoszlopról trafót fűrészel.

A Tokaji Rendőrőrs járőrei azonnal a helyszínre érkeztek, mondhatni még időben, hiszen az elkövetők a fán ülve javában „dolgoztak”. A rendőrök felszólították őket, hogy magaslati tevékenységüket fejezzék be, és óvatosan kezdjék meg a földre szállást.

Fáról fémet szüretelni

A meglepett két tarcali férfi elszámoltatásuk során elismerte a bűncselekmény elkövetését, mint mondták az oszlopon lévő trafóból akarták a fém alkatrészeket lefűrészelni, hogy azokat később értékesíthessék. A járőrök a Tokaji Rendőrőrsre előállították az elkövetőket, és bizonyítékként lefoglalták a náluk lévő eszközöket.

A Tokaji Rendőrőrs lopás miatt indított eljárást a tettesekkel szemben, az ügyet pedig gyorsított eljárás keretében bíróság elé állítással tervezi befejezni - tájékoztatta a Borsod Online-t Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Iroda munkatársa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!