Újabb halálos baleset a Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Akt.:
Halálos közúti közlekedési baleset történt Kazincbarcika térségében
Halálos közúti közlekedési baleset történt Kazincbarcika térségében - © Fotó: ÉM
Kazincbarcika – Halálos közúti közlekedési baleset történt szerda reggel a 26-os számú főúton Kazincbarcika térségében.

A helyszínen szerzett elsődleges információink szerint egy kamion haladt Sajószentpéter irányába, amikor egy szemből érkező Suzuki Swift, egyelőre ismeretlen okokból, súrlódásszerűen nekiütközött a kamion bal elejének.

Az ütközéstől a Suzuki irányíthatatlanná vált, elkezdett sodródni, és a kamion mögött másodikként haladó kisteherautó elejének csattant, majd az úton teljesen keresztbe fordult.

Úgy tudjuk, a sofőr azonnal életét vesztette, akit a tűzoltók feszítővágók segítségével szabadítottak ki a teljesen összeroncsolódott járműből.

A balesetben a kamion mögött haladó személygépjármű is érintett lett, mert egy lehulló törmelék csapódott neki. A balesetben az elhunyt sofőrön kívül senki nem sérült meg.

A rendőrség az útszakaszt teljes szélességében lezárta és kerülőútra terelte a forgalmat. Az anyagi kárt és a baleset körülményeit a rendőrség műszaki igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja.

ÉM


Halálos baleset Tiszaújvárosban
Tiszaújváros - Halálos közúti közlekedési baleset történt szerdán kora reggel Tiszaújváros belterületén. A helyszínen szerzett információink szerint egy Volkswagen haladt Polgár irányába a 35-ös főúton, amikor feltételezhetően egy útra tévedt rókát pillanthatott meg a sofőr, aki elkaphatta kormán...

Durva és tragikus baleset történt Tiszaújvárosban
Tiszaújváros - Munka közben ért halálos baleset egy 29 éves fiatalembert Tiszaújvárosban kedden. Halálos üzemi baleset történt kedden délután egy tiszaújvárosi gyár területén. Úgy tudjuk az üzem az ipari parkban található, ám a férfi nem az ő alkalmazottjuk volt, hanem egy, az üzemben beruházást ...