Újabb feljelentés a feketekasszaügyben

Akt.:
Újabb feljelentés a feketekasszaügyben
Újabb feljelentés a feketekasszaügyben
Miskolc – A feketekassza néven elhíresült ügy év elején robbant ki, amikor is Lakatos Miklós nyíregyházi vállalkozó azt állította, hogy a Fidesz 2014-es miskolci győzelmében feketekasszák, táskából elszámolás nélkül osztott milliók is szerepet játszottak.

Ezt követően Kriza Ákos, Miskolc polgármestere kijelentette, semmilyen kapcsolatban nem áll a vállalkozóval, ezért rágalmazás miatt fel is jelentette. Az ügyben több feljelentés is született, hiszen a Jobbik is a rendőrséghez fordult, kérve, vizsgálják ki, mi történt valójában.

A közelmúltban újabb fordulat történt, a jobbikos politikusok ugyanis közérdekű adatigényléssel fordultak a Miskolc Holdinghoz, így derült ki, hogy még idén januárban is a Miskolc Holding fizette Lakatos Miklós 20 ezer forintos telefonszámláját.

Ismeretlen tettes ellen

Miután ez napvilágot látott, az MSZP ismeretlen tettes ellen feljelentést tett hűtlen kezelés gyanúja miatt a Miskolc Holding Önkormányzati Vagyonkezelő Zrt. tevékenységével kapcsolatban. Az erről szóló hétfői közleményükben a szocialisták arról írnak, az ügyben felmerül a bűnpártolás bűncselekményének gyanúja is.

ÉM


Jobbik: Feketekassza – A Miskolc Holding fizette Lakatos Miklós telefonszámláit

Miskolc – Jakab Péter, a Jobbik miskolci frakcióvezetője sajtótájékoztatóján emlékeztetett: Lakatos Miklós nyíregyházi vállalkozó azt állítja, hogy a Fidesz 2014-es győzelmében feketekasszák, táskából elszámolás nélkül osztott milliók is szerepet játszottak.