Újabb egyeztetés a diósgyőri stadionról

Újabb egyeztetés a diósgyőri stadionról
Miskolc – A kormánybiztos nem volt itt, de megbeszélés az volt diósgyőri stadion-ügyben.

A miskolci városházán szerdán egyeztetést tartottak, amelynek fő témája a DVTK és a MVSC labdarúgópályáinak megújítása volt, és minden érintett személy részt vett a stadionrekonstrukciós projekt teljes munkafázisának megbeszélésén – számolt be minderről az egyik internetes közösségi oldalon Sebestyén László, a Fidesz miskolci elnöke.

Úgy tudjuk, hogy csupán egy ember maradt távol a megbeszélésről, a stadionépítési projekt új vezetője, a kormánybiztosi rangban lévő Fürjes Balázs, aki budapesti fejlesztési kormánybiztosként dolgozott korábban, de néhány hete a Nemzeti Sportközpontok vezetőjének nevezték ki.

Érdekesség, hogy elődje, a sportfejlesztéseket felügyelő Vígh László nemcsak a Nemzeti Sportközpontok éléről távozott, hanem a diósgyőri stadion megépítésére létrehozott, Diósgyőri stadionrekonstrukciós Kft.-ben többségi tulajdonnal rendelkező BMSK Zrt. vezetői posztjáról is, és nem mellékesen már tavaly decemberben elköszönt miniszteri biztosi pozíciójától, lévén féléves megbízatását nem hosszabbították meg. Ám ettől függetlenül ő is jelen volt a szerdai miskolci megbeszélésen, immár új minőségében, mint a Magyar Labdarúgó Szövetség létesítmények fejlesztéséért felelős munkatársa.

Lapunk úgy értesült, hogy Fürjes Balázs távollétében is haladtak, előreléptek a megbeszélés résztvevői.

ÉM-BCS