Újabb drogdílert fogtak Borsodban

Akt.:
Újabb drogdílert fogtak Borsodban
Mezőcsát, Tiszaújváros – A rendőrök ezúttal egy mezőcsáti férfit fogtak el és vettek bűnügyi őrizetbe, aki a megalapozott gyanú szerint fiataloknak adott el új pszichoaktív anyagot.

Új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja folytat büntetőeljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság L. Cs. 39 éves mezőcsáti lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2016. március 30-át megelőzően mezőcsáti házában több alkalommal adott el új pszichoaktív anyagnak minősülő zöld növényi törmelékeket főleg fiatalkorú fiúknak.

A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 39 éves mezőcsáti férfit 2016. március 30-án, gyanúsítotti kihallgatását követően vette bűnügyi őrizetbe a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság.

Az eljárás további adatai szerint előfordult olyan eset, amikor a terhelt hozzátartozója adott bódító anyagot egy mezőcsáti diáknak, aki rosszul lett az anyagtól és mentőt kellett hívni hozzá. Az ügyben még további nyomozati cselekmények várhatóak.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés


hirdet�s