Új természettudományos laboratórium Ózdon

Ózd – Átadták Ózdon a József Attila Gimnázium új, természettudományos laboratóriumát, a közel háromszáz millió forintos fejlesztésre egy pályázat adott lehetőséget.

A jövőben így nemcsak a gimnazisták, hanem a térség számos általános iskolás diákja számára is új lehetőségek nyílnak meg. A megvalósítás lépéseiről és a szakmai munkáról Tuza Ottó igazgató és a gimnázium két pedagógusa beszélt a megnyitón. Az ünnepélyes átadást követően Hartlein Károly, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem tanszéki mérnöke mutatott be kísérleteket. A korszerű laboratóriumban már az elmúlt hetekben is számos foglalkozást tartottak. Itt viszont nemcsak a gimnázium diákjai tanulhatnak majd: a város és a térség tizenöt általános iskolájának tanulói és szaktanárai is kihasználhatják az abban rejlő lehetőségeket.

ÉM0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s