Helyi sport

2015.12.19. 11:11

Nagy csatát hozott a kosaras megyei rangadó

Miskolc - A férfi kosárlabda NB I/B Keleti csoportjának 9. fordulójában a Miskolci EAFC a tiszaújvárosiakat fogadta pénteken este.

Miskolc - A férfi kosárlabda NB I/B Keleti csoportjának 9. fordulójában a Miskolci EAFC a tiszaújvárosiakat fogadta pénteken este.

Jegyzőkönyv

Miskolci EAFC – Tiszaújvárosi Termálfürdő Phoenix KK

103-96 (27-23, 22-13, 25-24, 29-36)

Miskolc, 200 néző. V.: Sallai, Balogh, Gergely.

Miskolci EAFC: Drahos (16), Szepesi (17), Tóth T. (2), Szojka (14), Endrész (17). Csere: Fazekas (14), Galló (7), Tóth G. (16/9), Orosz (-), Kiss B. (-). Vezetőedző: Bene Szilárd.

Tiszaújvárosi Termálfürdő Phoenix KK: Czura (26/3), Kovács Z. (4), Varga (8/3), Pongrácz (15/6), Benőcs D. (2). Csere: Osnach (21/3), Mohay (15), Pöstényi (2), Magyar L. (3/3), Vida (-). Vezetőedző: Brunyánszky István.

Bene Szilárd: – Sok energiát kivett belőlünk ez a mérkőzés, amelyen végig nagyot küzdöttünk. Voltak jobb és gyengébb periódusaink, de mint mindig, most is jelesre vizsgáztunk küzdeni akarásból. A csapat ezt a győzelmet Kalóczkai Gábor barátunk emlékének ajánlja, talán ő segített bennünket fentről.

Brunyánszky István: – Gratulálok a miskolciaknak ahhoz a szép küzdéshez, amely a mai győzelmüket eredményezte. Támadó játékunk sajnos még mindig nem abban a mederben halad, mint ami a kitűzött cél eléréséhez való lenne. A Phoenix-család nevében minden kosárlabdát szerető szurkolónak kellemes karácsonyi ünnepeket és nagyon boldog új esztendőt kívánok.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában