Új, se nem bal-, se nem jobboldali párt alakult Miskolcon

Akt.:
Miskolc - Új, országos párt alakult Miskolcon szombaton, egyelőre 13 (11 miskolci és 2 közeli falubeli) taggal: a Demokratikus Népmozgalom és Ipari Párt (DNM). Erről a frissen megválasztott országos elnök, dr. Tóth József számolt be az Észak-Magyarországnak. A megyei elnök Dániel János, a miskolci Podvercsek Gábor lett.

Alapvető célkitűzésük, hogy atomerőmű helyett a geotermikus energiák felhasználása kerüljön előtérbe; az ipart maximálisan fejlesszék, ne csak a mezőgazdaságra koncentráljanak; állítsák vissza az iparfejlesztési és energiagazdálkodási, valamint az általános géptervező intézetet; a volt DIGÉP és LKM “maradványából” létrejöjjön egy nemzeti stratégiai nagyüzem. (Dr. Tóth Józsefnek ez 25 évvel ezelőtt is szándéka volt.)

A DNM, saját meghatározásuk szerint sem jobb-, sem baloldali párt, hatalomra kerülése esetén a pozíciókat úgy osztaná, hogy 30-30 százalékban a bal- és a jobboldal, 40-ben a civil szervezetek képviselői részesüljenek belőlük.

ÉM-SzK0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter


hirdet�s