Friss hírek

2009.06.20. 11:45

Legalább kétezren strandoltak éjszaka Budapesten

<p>Legalább kétezren voltak péntek éjjel azon a két budapesti strandon, ahol első ízben tartották a "Strandok Éjszakája" elnevezésű rendezvényt. A kellemes nyári éjjelen zenei és filmes programokkal várták az érdeklődőket a nyitott fürdők. A 15 strandot üzemeltető Budapest Gyógyfürdői Zrt. hagyományteremtő céllal vágott neki a kezdeményezésnek. Simon Szabolcs, a cég marketingvezetője a Független Hírügynökségnek elmondta: olyan sikeres volt a rendezvény, hogy jövőre több strandot is bevonnak majd azért, hogy minél többen megtalálhassák a számukra leginkább kedvelt programot, amit a medencékből élvezhetnek.</p>

Igyekeztek olyan időpontot találni, amikor lehetőleg nincs rossz idő, így esett a választás június 19-re. Ezen a napon és éjszakán, sok év tapasztalata alapján szinte mindig jó idő volt. A Múzeumok Éjszakája elnevezésű rendezvény közelsége is vonzerőt jelenthet, hiszen ezt már évek óta ismeri a nagyközönség, így könnyű lehet megjegyezni az egy nappal ezt megelőző strandolós éjszakát - tette hozzá a marketingvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!