Új parkoló, új aszfalt, új járda a Győri kapuban

Új parkoló, új aszfalt, új járda a Győri kapuban
Miskolc – Több mint 30 millió forintból fejlesztett körzetében Hubay György képviselő.

Új parkolók, új aszfaltszőnyeg, új járda, többek között ezek a beruházások valósultak meg Hubay György önkormányzati képviselő körzetében az elmúlt hónapokban. A fejlesztések egy részét a képviselő támogatta, valamint a városi költségvetés is biztosított ezekre forrásokat.

– A Thököly utcában 50 férőhelyes parkoló épült, 12 millió forintból – kezdte sorolni a képviselő. – Tavasszal 300 ezer forintért ültettünk fát. A Vászonfehérítő utcában nyolc járdaszakasz újult meg, 450 méteren, ez 10 millió forintba került. A Győri kapu 35–41. között 200 méter hosszan új aszfalt került az útra. Ez az útszakasz 40 éve épült, azóta nem volt felújítva, gondot is okozott az ott lakóknak. Ezeken kívül pedig a Gálffy Ignác utcában is épült parkoló, 6 millió forintból.

A legjelentősebb fejlesztések között az Aba utcai óvoda rekonstrukcióját említette Hubay György, az intézmény 200 millió forintból újul meg.

ÉM-NSZR0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s