Új módszereket is megismerhettek Edelényben

Edelény – A Szent Miklós Görögkatolikus Általános Iskola szervezésében angol nyelvi országos szakmai napon vehettek részt az érdeklődők nemrégiben Edelényben.

A bemutató órák keretében belül az iskola angol szakos tanárai bemutatták az új, innovatív módszereket, kreatív nyelvoktatást, élményszerű tanulást, nyelvi kompetenciák fejlesztését a digitális technika segítségével és a drámajátékok szerepét a kisis­kolások nyelvtanulásában. A módszerek mellett a tanórán kívüli nem formális tanítás, tanulási környezet szerepe is hangsúly kapott.

A konferencia megnyitó ünnepségének az Edelényi Kastélysziget díszterme adott otthont. Ezt követően az általános iskolában folytatódott tovább a program, ahol bemutatóórákon, óramegbeszélésen vehettek részt az érdeklődők.

A szakmai nap lezárásaként egy plenáris ülésre is sor került, ahol bemutatkozott az Angoltanárok Nemzetközi Egyesülete, többek között Beatrix Pric IATEFL Hungary elnök előadásával.

ÉM0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s