Új mezekben a DVTK

Akt.:
A DVTK mezeit Antal Botond (99), Bacsa Patrik (9), Elek Ákos (25) és Lipták Zoltán (5) mutatták be.
A DVTK mezeit Antal Botond (99), Bacsa Patrik (9), Elek Ákos (25) és Lipták Zoltán (5) mutatták be. - © Fotó: dvtk.eu
Miskolc – Pénteken délelőtt sajtótájékoztatón mutatta be a DVTK a csapat következő bajnokságban használandó hivatalos mezeit.

Az eddigi gyakorlatnak megfelelően kétévente vált a csapat mezt, és az elmúlt évek jó kapcsolatának, valamint a pozitív tapasztalatoknak köszönhetően a következő bajnokságban is a Nike lesz a DVTK mezszállítója.

00(1)

A DVTK 2016/2017-es szezonban használt mezei | Fotó: dvtk.eu, további képek itt >>>

A hazai mez továbbra is piros-fehér csíkos, de fontos változás, hogy a vállrésztől a köldök irányába a fehér csíkok színátmenetet képeznek, így a vállrész szinte teljesen piros lett. A legfontosabb változás, hogy a DVTK a következő években egészen biztosan nem lép pályára fekete mezben. A piros-fehér csíkos mezen kívül egy új piros mezt is bemutattunk, ez, valamint a tavalyi évből már jól ismert fehér színű mez lesz a DVTK két idegenben használatos szerelése.

– A mai napon nem csak az új mezeket mutatjuk be, hanem felkerült egy új támogató is – mondta el Benczés Miklós, a DVTK sportigazgatója. – Ez az új támogató tulajdonképpen a legrégebbi, mégpedig maga a szurkoló, aki nem volt eddig jelen talán egyik magyar csapat mezén sem. Fontosnak tartjuk, hogy így jelképesen a szurkolók a játékosokkal együtt kint lehetnek a pályán. Ez egy kölcsönös motivációt jelenthet, hiszen a szurkolók is érzik, hogy a játékosok velük vannak, és a játékosoknak is nagyon fontos a szurkolók támogatása. Bízom abban, hogy szurkolóink szeretettel fogadják majd az új mezeket.

07(24)

A szurkolókkal együtt a pályán is a DVTK futballistái | Fotó: dvtk.eu, további képek itt >>>

A mezek jövő hét közepétől kaphatók a DVTK ajándékboltjaiban, de már a mai naptól előrendelhetők, további információk a DVTK honlapján.

Forrás: dvtk.eu

dvtk_mezek2

A DVTK mezeit Antal Botond (99), Bacsa Patrik (9), Elek Ákos (25) és Lipták Zoltán (5) mutatták be. | Fotó: dvtk.eu, további képek itt >>>
hirdetés


hirdet�s