Új lottózó a miskolci Auchanban

Akt.:
Új lottózó a miskolci Auchanban
Augusztus 29-től várják a szerencse kedvelőit a miskolci Auchan területén újonnan megnyíló lottózóban. A nyitás alkalmával, izgalmas akcióval kedveskednek minden játékosnak. Lehet, hogy Ön lesz a következő nyertes?

Térjen be augusztus 29-én a Borsod Auchan üzletsorának vadonatúj lottózójába, vásároljon legalább 2000 forint értékben, hogy megajándékozhassuk egy ajándék sorsjeggyel!
A promóció a készlet erejéig tart, így célszerű minél hamarabb próbára tenni a szerencsénket, hátha az ajándék sorsjeggyel is sikerül megütni a 10 milliós főnyereményt.
A Szerencsejáték Zrt. az új, illetve felújított lottózók kialakításakor arra törekszik, hogy a törzsjátékosok és a fiatalabb korosztály számára is vonzó közösségi teret alakítson ki, ahová szívesen betérnek játszani. A színes bútorok és karakteres megjelenésű információs táblák építészeti hátterét a világos és sötétszürke kőporcelán padló, valamint fehér falak és mennyezet szolgáltatják. Játékra hívnak a díszítő piktogramok is. A kirakatokban a mindenkori várható főnyereményre és az aktuális akciókra hívják fel a figyelmet, vagy új termékekről, sorsjegyekről tájékoztatjuk a játékosokat.
Játsszunk együtt augusztus 29-től a Szerencsejáték Zrt. legújabb miskolci lottózójában a Borsod Auchan területén!

Címkék: , ,