Új javaslat a behajtásról

Új javaslat a behajtásról
Miskolc – A FIDESZ-KDNP képviselőcsoportjának határozott kérésére és februári, személyes ígéretemnek megfelelően, elkészült a főutcára való behajtást és a belvárosi közösségi tereink rendjét védő új közgyűlési javaslatunk” – jelentette be pénteki sajtótájékoztatóján Szécsényi Marianna, a FIDESZ-KDNP képviselőcsoportjának szóvivője.

„Céljainkat a következőképpen fogalmaztuk meg: legyen a miskolci sétáló­utca a gyalogosoké és csökkentsük a lehető legminimálisabbra a gépjárműforgalmat. A belvárosi, népszerű közösségi tereink – Szinva terasz, dr. Antall József tér, Európa tér, Erzsébet tér – rendjét, fegyelmét, a késő esti és az éjszakai órákban is tartsuk fenn. Április 21-e után, teljesen áttekinthető és a legszigorúbban szabályozott lesz az, hogy ki, mikor és milyen jogcímen hajthat be a főutcára.” – sorolta.

-ÉM-0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s