Új generáció kerestetik az állatok védelméhez Miskolcon

Akt.:
A gyerekek aktív résztvevői a MÁSA Kutyagolás programjának is
A gyerekek aktív résztvevői a MÁSA Kutyagolás programjának is - © Fotó: Magánarchívum
Miskolc – A Miskolci Állatsegítő Alapítvány (MÁSA) jótékonysági bált rendez 2017. március 25-én a Miskolci Vigadóban. Az este fél 7-kor kezdődő rendezvényen fellép Pál Dénes, a retró buliról pedig Veres László gondoskodik. Az est védnökei: „Az új generáció.”

Hogy kik az „új generáció?” Bizonyára mindannyian tapasztaljuk, hogy a fiatalok másként látják a felnőttek világát, a céljaikat, a jövőjüket. Közülük sokakban fogalmazódnak meg olyan szilárd elhatározások, amelyekkel változtatni szeretnének a világon és ennek szellemében már igen fiatalon sok mindent megtesznek. Az állatvédelem helyzete ugyan sokat változott az elmúlt 20 évben, de sajnos nem eleget. Éppen ezért a MÁSA olyan 10 és 20 év közötti fiatalok jelentkezését várja, akik úgy érzik, hogy eddigi elhivatottságukkal, tanulmányaikkal és terveikkel az „új generáció” képviselőiként előremozdíthatják az állatvédelem ügyét, javíthatnak a „régebbiek” világán, és így a bál védnökeivé válhatnak.

Pályázni írásban, az allatsegito@allatsegito.hu címen lehet március 23-án délig pármondatos, önálló „névjeggyel”, amelyben fogalmazzátok meg az állatok védelmével kapcsolatos gondolataitokat. Az e-mailbe feltétlenül írjátok meg saját vagy szüleitek elérhetőségét (telefonszámát), hogy értesíteni tudjon titeket az alapítvány. A nyertesek ugyanis a jótékonysági bálon 2 percben megfogalmazhatják elképzeléseiket a bál vendégei előtt.

ÉM
hirdetés


hirdet�s