Új és komfortosabb ügyfélterek Nyékládházán

Új és komfortosabb ügyfélterek Nyékládházán
Új és komfortosabb ügyfélterek Nyékládházán
Nyékládháza – Nagyszabású energetikai fejlesztések, épület-felújítások zárultak a napokban Nyékládházán.

Csaknem 200 milliós energetikai fejlesztés zárult Nyékládházán: a város stratégiai intézményeinek fejújítása fejeződött be a napokban. Az intézményeket szombaton adta át Tállai András államtitkár, Urbán Sándorné polgármesterrel, Surmann Antal alpolgármesterrel, dr. Guba Zoltánné dr. Ducsai Dalma jegyzővel és a kivitelező cégek képviselőivel együtt.

Takarékos gazdálkodásának köszönhetően az elmúlt évben 181 millió forint állami támogatást kapott Nyékládháza önkormányzata a Belügyminisztériumtól. Ebből a pénzből újult meg az év elején egyebek közt a Furmann Imre Művelődési Ház és Könyvtár épülete, lezajlott a napközi-konyha teljes korszerűsítése, a Szent István utca felső szakasza és a Mókus-köz, illetve a napokban zárult a városháza épületének felújítása is.

A városháza 1936-ban e célra épített Polgármesteri Hivatalának munkálatai során a teljes belső és külső építészeti, épületgépészeti és épületvillamossági felújítás valósult meg. Új és komfortosabb ügyféltereket alakítottak ki, bővítették a várótereket, illetve egy több férőhelyes parkolót is kiépítettek – mondta Urbán Sándorné polgármester.

Részletek a hétfői Észak-Magyarországban.

ÉM-NSZR
hirdetés


hirdet�s