Asztrológia

2012.05.10. 09:52

Napi horoszkóp – csütörtök

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos 03.21.-04.20.

Ördögi ügyességgel képes bárkit levenni a lábáról. Magyarázatai annyira elrugaszkodnak a mindennapoktól, olyan lendületesek és agyafúrtak, hogy nincs ember, akit ne lenne képes behálózni. Ön úgy gondolja, hogy a legmélyebb belsőt a testiségen keresztül ismerheti meg a legjobban. És innentől kezdve minden el van döntve. Ki állna ellen a félelmetes kalandoknak és a forró tapasztalatoknak.


 

Bika 04.21.-05.21.

A meggondolatlansága már sokszor bajba keverte. Ilyenkor azonban a belátás helyett egyre csak a környezetét hibáztatja, és képtelen elismerni, hogy Ön tévedett, és önmagában keresni a hibát, esetleg a megoldásokat. Nagyobb önfegyelemmel, önkritikával mindezeket könnyedén el tudná kerülni. A megbántottaktól kérjen elnézést, és ha nem sérti meg őket apró ajándékokkal „váltsa meg” a botlását.


 

Ikrek 05.21.-06.22.

Megint valamilyen vírus tombol. Ha elkapja, legalább egy hétig tart, mire talpra áll. Az ősi asztrológia menetrendje szerint Önnek most problémái lehetnek juhnyája, ménese, csirkefarmja körül. A sok kenyér, sütemény és zsíros étel megzavarhatja a vércukorszintjét. Mit lehet ilyenkor tenni? Diétázzon. Két kollégája a mai napon bemutatja az inkollegiális viselkedést, Ön pedig azt, hogy tettlegesen is képes a sértésekért elégtételt venni.


 

Rák 06.22.-07.22.

Annyira megörült a tegnapi sikernek, hogy este nagy mulatozást csaptak. Kicsit többet ivott a kelleténél, így ma reggel jó kis fejfájással ébredt. Jobb volna, ha beteget jelentene, vagy szabadnapot venne ki, mert bizony nem különösebben épületes látvány így macskajajosan. Nem valószínű, hogy a mai napon is dicséretet kapna a teljesítményéért. Aludja ki a „betegségét”, hogy újult erővel láthasson az Önre váró feladatoknak.


 

Oroszlán 07.23.-08.23.

Ha vitára kerül sor, csak Ön húzhatja a rövidebbet. Partnere megint kiborította a szokásos, ezerszer megbeszélt problémáival. Ne veszítse el a türelmét, és mérlegelje, mi a fontosabb mindkettőjüknek: a szakítás vagy a veszekedésekkel tarkított együttlét? Jó volna, ha egy kicsit magába nézne. Vajon mindig csak ő a hibás? Nem lehet, hogy Ön sem mindig megfelelő módon reagálja le a dolgokat?


 

Szűz 08.24.-09.23.

Felejtse el, hogy mit terjesztenek Önről a kollégák, főként a női munkatársak. Nem érdemes felülni a pletykáknak. Már csak azért sem, mert főnökei – minden híresztelés ellenére – kitűnő véleménnyel vannak Önről. Ennek kézzelfogható jelét is adhatják: számíthat a jutalmukra. Ismét nyeregben érezheti magát. Alkotói teljesítőképességéből is kitűnőre vizsgázhat a mai napon. Kreativitása most nem ismer határokat.


 

Mérleg 09.24.-10.23.

Azt sem tudja, hogy fiú- e vagy lány. Annyi teendője akad, hogy csak kapkod ide-oda. Nem is alkalmas a mai napon arra, hogy igazán tartalmas, értelmes munkát végezzen. Inkább csak mindenbe belekezd, de semmit nem képes befejezni. Abban reménykedik, hogy ezt a nagy kapkodást majd otthon kipihenheti, de ebben téved. Váratlanul beállítanak a rokonok, és anyósa ismét hozza a szokott formáját.


 

Skorpió 10.24.-11.22.

Feszült hangulatban ébredt. Szeretné megvalósítani dédelgetett terveit, álmait. Úgy érzi, hogy ebben egyedül a családja vagy a partnere akadályozza meg. Az is megtörténhet, hogy a szülői zsarnokság elől a házasságba menekül. A kisebb rosszat választja a nagyobb helyet, vagy fordítva? Erre csak az elkövetkezendő évek adhatnak majd választ. Elkerülheti a rossz döntéseket, ha nem ma szeretne mindenképpen dűlőre jutni.


 

Nyilas 11.23.-12.21

Ha előléptetést vár, és eddig mindent meg is tett ennek érdekében, kívánsága most valóra válhat. Ne mutassa meg az igazi arcát, mert ezzel mindent egy lapra és kockára tesz. Ha Ön olyan ember, aki csak és kizárólag a magánéletével törődik, a mai napon úgy érzi, halálnak halálával hal. A tűzre, mely Önben lobog, vigyázzon, mert elemészti a környezetét. A túl heves érzelemnyilvánításai megrettenthetik a szeretteit.


 

Bak 12.22.-01.20.

Igaz, hogy még van egy kis fásultság Önben, de már kezd megbékélni a helyzetével, és ez a legjobb út ahhoz, hogy változtasson a dolgok menetén. A csodát ne várja, a csoda Önben rejtezik. Az, hogy mindig újra és újra talpra tud állni, már egyenlő a csodával. Döntőbírónak kérik fel egy ügyben. Nehéz helytállnia, mert nem csak szakmai kérdésekről lehet szó, hanem belső, családi viszályról is.


 

Vízöntő 01.21-02.19.

Lehetetlent kíván tőle: hogy éppen olyan érettséggel és tudással birkózzon meg az élettel, mint Ön, aki higgadtan és indulatok nélkül tud felülemelkedni a problémákon. Ne vegye el a kedvét a munkától, és ne tiporja sárba az önbecsülését sem. Ha jobban felméri a helyzetét, láthatja, a körülményekhez képest mindent megtett. Becsülje meg annyira, hogy építő jellegű kritikáiból tanulhasson és elindulhasson a saját útján.


 

Halak 02.20.-03.20.

Hangulata megint meggondolatlanságokra ragadtatja. Emlékezzen rá, milyen gyakran érték Önt is éppen akkor kudarcok, amikor azt gondolta, most tud a leggyorsabban előrelépni. Nyíltsága gyakran válhat bántóvá. Igyekezzen kiegyensúlyozottan viselkedni, véleményét olyan őszinteséggel megfogalmazni, amely még nem bántó az érdekelt számára, azonban építő jellegű lehet a fejlődése szempontjából.


Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!