Úgy tudjuk: Elek Ákos kezd ma este a portugálok ellen Lyonban

Marseille, 2016. június 17. Stieber Zoltán, Elek Ákos és Németh Krisztián (b-j) a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon szereplő magyar válogatott edzésén a marseille-i Robert Louis Dreyfus Központban 2016. június 17-én, az F csoport második fordulójában Izland ellen játszott mérkőzés előtti napon.
Marseille, 2016. június 17. Stieber Zoltán, Elek Ákos és Németh Krisztián (b-j) a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon szereplő magyar válogatott edzésén a marseille-i Robert Louis Dreyfus Központban 2016. június 17-én, az F csoport második fordulójában Izland ellen játszott mérkőzés előtti napon. - © MTI Fotó: Illyés Tibor
Lyon, Miskolc – Az Észak-Magyarország információi szerint a Lyonban szerdán 18 órakor kezdődő Magyarország-Portugália Eb csoportmérkőzésen a kezdőcsapat tagja lesz Elek Ákos, a Diósgyőri VTK középpályása.

Amint az ismert, a DVTK futballistája az utolsó bajnoki mérkőzésen, a Paks ellen megsérült, és a válogatott edzőtáborában végzett rehabilitációs munkát, s csak az utolsó pillanatban dőlt el, hogy a Franciaországba utazó keret tagja lesz.

Úgy tudjuk, Bernd Storck – miután már továbbjutott az együttes a 16 közé – pihentet jó pár embert, így megkapja a lehetőséget az immár százszázalékos állapotban lévő Elek. Ugyancsak van esély Gulácsi Péter, Bese Barnabás és Korhut Mihály játékára is.

ÉM-MI