Ugrott a 20 kg hal – Rendőrségi hírek Borsodból

Ugrott a 20 kg hal – Rendőrségi hírek Borsodból
Miskolc – A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2012. október 10-én is több esetben történt rendőri intézkedés.

Az elmúlt 24 órában a Miskolci Rendőrkapitányság egy 31 éves nőt vett szabálysértési őrizetbe, bolti lopás miatt. Az elkövető egy nagyáruházból a táskájába rejtve akart fizetés nélkül kivinni csokoládét, sört és parfümöt, azonban a biztonsági őr tetten érte.

A Sárospataki Rendőrkapitányság hal-lopás miatt vett szabálysértési őrizetbe két kenézlői férfit, akiket Olaszliszkán a tájvédelmi körzetben értek tetten. Az elkövetők engedély nélkül halásztak, minek során 13 kg kárászt és 7 kiló csukát fogtak ki a tóból.

Megyénk útjain egy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, melynek során egy idős asszony életét vesztette. Ezen túlmenően három anyagi kárral végződő ütközés jutott a rendőrség tudomására.

Az esti órákban egy 48 éves szilvásváradi férfi közlekedett személygépkocsijával a 26-os főút felől Nagybarca irányába. A sofőr elmondása szerint egy szemből közlekedő jármű világítása miatt nem észlelte az úttest jobb oldali sávjának közepén, fényvisszaverő mellény nélkül gyalogosan haladó 77 éves asszonyt, akit elütött. A baleset következtében a néni olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen elhalálozott. Az eset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

A Rendőrség kiemelten kezeli a rendszeres közúti ellenőrzéseket, így a közlekedők a megye útjain bárhol számíthatnak rendőri jelenlétre, sebességellenőrzésre.

– B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda –