UFO a Balaton mellett?

UFO a Balaton mellett?

Olvasónk Balatonakalin látott ismeretlen repülő tárgyat, levideózta és képet is készített. Döntse el ön, hogy UFO volt vagy nem. 

“Igaz nem Diósgyőrben, de ugyanezt láttuk Balatonakalin. De mi többen voltunk, itt voltak az utcán emberek, és sikerült felvételt is készítenünk, de mivel éjszaka volt természetesen nem annyira kivehető. Ott 3 izzó gömb haladt el egymás után éjjel 11 órakor ugyanazon a pályán,mindhárom ugyanakkora volt, hangtalanul, fénycsóva nélkül, tehát nem meteor és nem űrszemét volt.

A leírás amit láttunk a wikipédia szerint a gömbvillámra hasonlít leginkább, de furcsa hogy 3 tökéletesen azonos méretű, tulajdonságú, pályájú objektumot láttunk. Mindenesetre a látvány lélegzetelállító és félelmetes is volt egyben, és sajnos azért nem lehet pontosan elmesélni, mert ilyet az ember még nem láthatott életében, így nincs mihez hasonlítani. Azt nem tudom hogy vihar volt-e Diósgyőrben, Akalin kristálytiszta volt az égbolt és mégis villámlott. Sehol egy felhő, sehol egy mennydörgés, de folyamatosan villámlott. Nem kell, hogy elhigyje bárki is, csak elmondtam, hogy tudjatok róla.”

Kapcsolódó cikkek: