Tuzséron fogadnánk a Fradit

A szurkolók kérését maximálisan szem előtt tartja az Erdért SE vezetősége, így a Ferencváros április 21-i vendégjátékára minden esély megvan.

Az őszi szezonban a Jászberény felcserélte a pályaválasztói jogot, a Baktalórántháza Nyíregyházára vitte a Ferencváros elleni bajnokiját és az is kiderült már, hogy tavasszal a Bőcs miskolci albérletben fogadja a zöld-fehéreket.
A tuzsériak eddig nem álltak elő semmiféle bejelentéssel, mostanra azonban eldőlni látszik: az NB II-es újonc saját otthonában fogadhatja a legnépszerűbb hazai gárdát. Az április 21-re kisorsolt mérkőzéssel kapcsolatos előkészületek már megkezdődtek.
Meglehet, gazdaságosabb lett volna, ha albérletbe visszük a Fradi elleni mérkőzést, de a szurkolóink kifejezett kérése volt, hogy megszokott otthonunkban fogadhassuk Gellei Imre csapatát – árulta el Révész Attila, aki az edzői team tagjaként a szervezési kérdésekkel is foglalkozik. – A kerítést meg kell magasítanunk a pálya körül, mobil lelátók felállítását is tervezzük, a rendőri biztosítást alaposan meg kell szerveznünk, és ha mindezek teljesülnek, akkor megkaphatjuk a végleges engedélyt a meccs lejátszására.

Ettől független, hogy az öltözőépületben is kell némi átalakítást végeznünk, első lépésként a játékvezetői szobát bővítjük. Ha minden jól megy, akkor 3500 jegyet tudunk majd értékesíteni Fradi elleni mérkőzésre, és saját közönségünk támogatásával nagyobb esélyt éreznénk egy jó eredmény elérésére.

Ami pedig a gárda felkészülését illeti, vasárnap Sényőn tart főpróbát az Erdért SE, majd gőzerővel készül a március 10-i, kecskeméti nyitányra.

– Bodnár Tibor –További hírek a szon-sportoldal kategóriából

Sporthírek