Tuzsériak létavértesi rangadója

A csoport rangadójának beillő Létavértes–Tuzsér összecsapást szombaton, a többi meccset vasárnap rendezik. Nincs megyei rangadó a programban, vagyis hét csapatunk hétfelé lép fel.

Létavértes (4.)–Tuzsér Erdért SE (3.)

Révész Attila, tuzséri edző: – Számunkra a szezon eddigi legnehezebb mérkőzése következik, annál is inkább, mert a Létavértesnek van törlesztenivalója velünk szemben. Ellenfelünk az utóbbi időben botladozott, ellenünk nyilván javítani szeretne, nálunk viszont mindenki a rendelkezésre áll és nem feltett kézzel érkezünk a rangadóra.

Volán-Sényő (5.)–Berettyóújfalu (8.)

Rubóczki Tibor, sényői játékos-edző: – Velünk hasonszőrű csapattal játszunk, az ilyen mérkőzéseket hazai pályán eddig rendre megnyertük, most is szeretnénk begyűjteni a három pontot. Ellenfelünk védelme sebezhető, a kontrajátékhoz viszont megvannak a gyors emberei. Kóka három sárga lap miatt nem játszhat.

Szakoly (16.)–Sátoraljaújhely (14.)

Csoma Dezső, szakolyi szakmai tanácsadó: – El akarom felejteni azt a titulust, hogy sereghajtó, remélem, a fiúk is így gondolják ezt. Szép és tudatos játékkal szeretnénk megszerezni első győzelmünket, ha ez sikerül, akkor szebb születésnapi ajándékot nem is kaphatnék a csapattól.

Hajdúböszörmény (11.)–Mátészalka (15.)

Tóth Zoltán, mátészalkai edző: – Mindkét csapat megélt már szebb időket, tavaly még az NB II-ben találkoztunk egymással, ahonnan a Böszörmény kiesett, mi feljutottunk, mégis itt vagyunk. Síránkozni nem akarok, humorizálni kínomban sincs kedvem, a tények pedig azok, hogy a tavalyi alapcsapatokból ellenfelünknél hat, nálunk egy ember maradt. Sok a hiányzónk, őket ifistákkal pótoljuk, reményünk pedig a tisztes helytállásra van.

Mád (10.)–Balkány (6.)

Mirgai László, balkányi edző: – Nem lesz könnyű dolgunk, mert hazai pályán a Mád nagyon veszélyes. Remélem, hogy a múlt héten nem lőttük el az összes puskaporunkat és meg tudjuk ismételni gólerős játékunkat, hiszen szeretnénk begyűjteni a három pontot.

Nyíradony (7.)–Rakamaz (1.)

Brekk János, rakamazi edző: – Túltettük magunkat a Szakoly elleni gyenge játékon és mivel az élen akarunk ragadni az otthonában bárkire veszélyes Nyíradony ellen is győznünk kellene. Szerencsére a sérültek száma tovább csökkent.

Hajdúnánás (9.)–Ibrány (2.)

Németh Károly, ibrányi edző: – Számunkra nem a legjobbkor jött a nánásiak edzőváltása, hiszen játékosai bármennyire is tisztelték az előző mestert, az újnak minden szempontból bizonyítani akarnak, éppen ezért nagyon nehéz és küzdelmes mérkőzés áll előttünk. Lassan megszokjuk, hogy az ügyeletes sérültjeink nemhogy felépülnének, hanem egyre többen vannak…

– Bodnár Tibor –