“Tűzoltók” lettek a kövesdiek

“Tűzoltók” lettek a kövesdiek
Mezőkövesd – Hétfő délután elkezdte az alapozást a Mezőkövesd Zsóry FC NB II-es labdarúgócsapata.

A pihenésük után visszatért játékosokat Hagyacki József ügyvezető igazgató köszöntötte, aztán Tóth László vezetőedző a tűzoltó pályán tartotta a csapat első tréningjét. Ennek oka közismert: stadionjuk gyepszőnyegét nyugati irányba tolják el, hogy később megépíthessék a körlelátó még hiányzó részét, ezért ott nem dolgozhatnak.

Később jönnek

A foglalkozás végén, az esti órákban Tóth László „leltározott”:

– Legutóbbi kerettagjaink közül Ficsór Dávid, Szántai Levente, Stanislav Velicky, Fótyik Dominik, Hegedűs Csaba, Hegedűs Dávid, Szilvási Zoltán, Menyhért Ádám, Bognár István, Olasz Dénes, Csirmaz István és Sárközi Tamás volt jelen. Hozzájuk csatlakozott két újonnan igazolt labdarúgónk: a salgótarjáni középpályás, Szeles Tamás és a kazincbarcikai támadó, Molnár Gábor, valamint az edzés végére befutott a pápai középpályás, Kulcsár Kornél, akivel már szóban megállapodtunk, de kontraktusának részleteit még nem dolgoztuk ki. Próbajátékra érkezett hozzánk a felsőtárkányi középpályás, Barzsó Attila, akinek sorsáról később döntünk és itt említem meg, hogy több szlovák és szerb labdarúgót is tesztelünk majd.

A kövesdiek négy „ásza” a vezetőedző engedélyével jelenleg szabadságát tölti. Búrány Zoltán, George Menougong, Takács Péter és Szalai Vilmos a hét közepén csatlakozik társaihoz.

A sárga-kékek a keddi egy tréning után szerdán két edzésen vesznek részt, majd csütörtökön fizikai felmérés vár rájuk. Pénteken délelőtt ugyancsak gyakorolnak, délután viszont rápihennek szombati edzőmérkőzésükre: Felcsútra utazik a társaság, és várhatóan 11 órától a Puskás Akadémia FC ellen vívja első felkészülési találkozóját. Tóth László elmondta még, hogy tovább keresi erőnléti és kapusedzőjét, a csapat keretét pedig a jövő hét végére szeretné véglegesíteni.

ÉM-KT