Tűzoltó Triatlon verseny 2011.

Tűzoltó Triatlon verseny 2011.
2011. június 17-én került megrendezésre Mezőtúron az I. országos tűzoltó triatlon verseny, melyen a sátoraljaújhelyi tűzoltóság is képviselte magát.

A versenyre az országból 16 tűzoltó csapat nevezett. Három versenyszámban mérték össze tudásukat a tűzoltók: 800 méter úszás, 18,2 km kerékpározás és 5,5 km terepfutás. A szervezők két korosztályra bontották a nevezett csapatokat: 35 év alatti és 35 év feletti versenyzők. Tűzoltóságunkat Juhász Balázs tűzoltó törzsőrmester (kerékpározás), Juhász Péter tűzoltó őrnagy városi tűzoltó parancsnok (úszás) és Barna Norbert tűzoltó főhadnagy tűzmegelőzési osztályvezető, városi tűzoltó parancsnok helyettes (terepfutás) képviselte. Tűzoltóinkat az első korosztályba sorolták a szervezők, mivel a csapat összesített életkorát vették figyelembe. (Juhász Balázs 27 év, Juhász Péter 35 év és Barna Norbert 37 év) Az I. korosztályban indult 12 csapat közül a sátoraljaújhelyi tűzoltók az előkelő 5. helyezést érték el 1 óra 17 perc és 28 másodperces idejükkel. Juhász Balázs 35 perc 41 másodperc, Juhász Péter 17 perc 31 másodperc és Barna Norbert 24 perc 16 másodperc alatt teljesítette a számára kiírt távot. Büszkén említjük meg, hogy mindkét korosztályt borsod megyei tűzoltó csapat nyerte: az I. korosztályt Tiszaújváros Hivatásos Tűzoltóság csapata, míg a II korosztályt az Ózd  Hivatásos Tűzoltóság csapata.

A képen látható: Juhász Balázs tűzoltó törzsőrmester, Barna Norbert tűzoltó főhadnagy tűzmegelőzési osztályvezető, városi tűzoltó parancsnok helyettes és Juhász Péter tűzoltó őrnagy városi tűzoltó parancsnok.