Asztrológia

2012.08.17. 10:49

Napi horoszkóp – péntek 2012.08.17.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21-04.20

Fizikailag és szellemileg is kiváló állapotban van. Mások alig tudják felvenni az Ön által diktált tempót. Jobb lenne, ha lassítana, mert így hamar elégeti energiáit, az utánpótlás pedig nem fog olyan tempóban születni. Márpedig a teljesítményére most hosszabb távon számítanak. Szellemi ereje azonban kifogyhatatlan. Mindez nem csak remek ötletekben, tervekben nyilvánul meg, de a hétköznapokban is sziporkázik.

Bika

04.21-05.21

Ez a nap igazán próbára teszi mind az idegeit, mind a türelmét. Újra és újra ugyanazok a problémák jönnek elő, változatos tálalásban és egyre keményebb feltételekkel. Ezeken mindenképpen túl kell tennie magát, mégpedig úgy, hogy ne hagyjon lehetőséget újabb támadásra. Partnere nagyon kíváncsi arra, hogy mit gondol arról az ötletről, amelyet az elmúlt héten mondott el Önnek. Feltétlenül válaszoljon.

Ikrek

05.22-06.21

A horoszkóp gyakran ismétli önmagát. Sőt, gyakran úgy ismétlődik, hogy a csillagképek jellemzői helyet cserélnek egymással. Mintha létezne egy speciális asztrológiai pontrendszer. Így nem csoda, ha úgy érzi, hogy mindezek már egyszer megtörténtek Önnel vagy egy szerettével. Ön megtalálta a pozitív gondolkodás technikáját. Ezt a technikát a hétköznapi életbe átültetve, egyre rokonszenvesebbé válik a munkatársai, ismerősei számára.

[poll id="4"]

Rák

06.22-07.22

Kapott egy feladatot, de nem boldogul vele sehogyan sem. Nagyon bosszantja a dolog, ilyen még nem történt Önnel, különösen olyankor, ha az a feladat még tetsző is Önnek. Családja és barátai is unszolják, hogy ne adja fel, de ha így nem tenne, nem tudna a saját tükrébe nézni, Az viszont elképzelhető, hogy egy kis szünet jót tenne, amikor újra nekilát, egyszerre rálel a mindig is a szeme előtt lévő, pofonegyszerű megoldásra. Próbálja ki.

Oroszlán

07.23-08.23

Nem tudni, kinek használt azzal, hogy feldúlt maga körül mindent. Szinte válogatás nélkül zavart el mindenkit, megfeledkezve mindeközben arról, hogy barátok, és ellenségek is körülvették. Ez utóbbiakkal nem lesz baj, hiszen csak azt kapták, amit megérdemeltek. De vajon hogyan szerzi vissza a barátai jóindulatát? Hogyan tudja meggyőzni őket arról, hogy nem őket akarta megbántani? Mindenesetre már most kezdjen hozzá a „hordalékok” eltávolításához.

Szűz

08.24-09.23

Lehet, hogy összezördül a családjával vagy a partnerével, mert nem értenek egyet a hétvégi programmal. Ön most kivételesen nem vágyik izgalomra, pihenni, lustálkodni szeretne csak. Szerettei viszont kirándulást, családi összejövetelt terveznek. Próbáljon meg megértő lenni és alkalmazkodni hozzájuk. Ez a nap ne a maga akaratának győzelme legyen, hagyja a döntéseket másra. Mindenkinek így lesz jobb.

Mérleg

09.24-10.23

Mint már oly sokszor, a mai napon sem mer az első benyomása alapján ítélni, dönteni. Fél a mellékvágányoktól, pedig ritkán csalja meg az előérzete. Tegye félre az aggályait, aggodalmait, és ez egyszer cselekedjék a megérzései szerint, ösztönből. Talán nem mindig, de ebben az esetben most jól jár. És kiváltképpen akkor, ha mindez a szerelemben történik. Most ez esetben kiváltképpen jók a megérzései.

Skorpió

10.24-11.22

Semmitmondó nap, kicsit szomorkás, mint a nyár vége. Olyannak kell elfogadni, amilyen. Nem szorongat ajándékokat a markában, de botot sem. Arra jó, hogy befejezze a hetet úgy, hogy lezárja a folyamatban lévő ügyeit. És ha a munkájában végzett, kimeneküljön – amilyen gyorsan csak lehet – a természetbe. Végre itt a hétvége, amit csak azzal kell eltöltenie, hogy mind a fizikai, mind a lelki energiaforrásait feltöltse.

Nyilas

11.23-12.21

Ez a nap alkalmas lehet arra, hogy a háttérből úgy irányítsa az eseményeket, hogy a végeredmény az Ön számára kedvezően alakuljon. Mindenkivel váltson egy jó szót, és habár ez Önnek (sajnos) bizonyára nehezére esik, legyen a szokásosnál jóval türelmesebb, toleránsabb. Maradjon nyugodt és megfontolt. Egy kis szerepjátszástól még nem dől össze a világ, azonban alapja lehet a sikerének.

Bak

12.22-01.20

Kellemetlen, megmagyarázhatatlan tünetei, panaszai vannak. Nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolnia. De ha bármilyen kis okból mégis úrrá lesz a gondolatain a bizonytalanság, végül is csak egy orvos látogatáson múlik. A képzelt betegség majdnem olyan ártalmas, mint az igazi, ha nem még rosszabb. Kedvtelenségének és fásultságának pedig egyszerűen az időjárás-változás vagy a fáradtság is lehet az oka.

Vízöntő

01.21-02.19

Ideális ez a nap az ismeretei bővítésére és arra is, hogy érdekes emberekkel megismerkedjen. Még a szabadidejét is érdemes feláldozni azért, hogy emberek között mozogjon. Ha lépést tudna tartani a fejlődéssel, nem kell a jövőjétől félnie. Igazán kár, hogy aligha adódik lehetőség új üzletek megkötésére, pedig ezen a napon megcsinálhatná a szerencséjét. Ezért az ötleteik megvalósítását mára időzítse.

Halak

02.20-03.20

Úgy látszik, mintha minden összeesküdött volna Ön ellen. A valóságban a megpróbáltatásának ez a napja kiválóan alkalmas arra, hogy felmérje az ellenálló-képességét, és a saját reakcióin érzékelje, mennyire terhelhető. Ha úgy érzi, hogy pillanatnyilag nem lenne képes elviselni azt, ami Önre zúdul, nyugodtan visszahúzódhat a csigaházába, és megvárhatja, amíg a vihar elvonul Ön feje felől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!