Tűz volt egy fővárosi idősotthonban

Akt.:
Tűzoltók dolgoznak a X. kerületi Jászberényi úti idősek otthonában 2016. július 4-én, miután az épületben kigyulladt az egyik első emeleti helyiség. Az egész épület füsttel telítődött. A tüzet eloltották, 60 lakót az épület füstmentes részébe kísértek át. Senki sem sérült meg.
Tűzoltók dolgoznak a X. kerületi Jászberényi úti idősek otthonában 2016. július 4-én, miután az épületben kigyulladt az egyik első emeleti helyiség. Az egész épület füsttel telítődött. A tüzet eloltották, 60 lakót az épület füstmentes részébe kísértek át. Senki sem sérült meg. - © MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Budapest – Kigyulladt egy helyiség a X. kerületi Jászberényi úti idősek otthonában hétfő reggel, senki sem sérült meg – közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Kisdi Máté elmondása szerint az egyik első emeleti helyiség égett, ami miatt az egész épület füsttel telítődött. A tüzet már eloltották, 60 lakót az épület füstmentes részébe kísértek át.

Senki sem sérült meg, egy embert füstmérgezés gyanúja miatt vizsgálnak – tette hozzá.

– MTI –

idos1

Lakók várakoznak a X. kerületi Jászberényi úti idősek otthona előtt 2016. július 4-én, miután az épületben kigyulladt az egyik első emeleti helyiség. Az egész épület füsttel telítődött. A tüzet eloltották, 60 lakót az épület füstmentes részébe kísértek át. Senki sem sérült meg. MTI Fotó: Mihádák Zoltán
hirdetés


hirdet�s