Tűz Miskolc belvárosában – Videó: Négy család maradt fedél nélkül

Akt.:
Négy család maradt fedél nélkül a miskolci tűz után
Négy család maradt fedél nélkül a miskolci tűz után - © Forrás: RTL Klub
Miskolc – Négy család maradt fedél nélkül a miskolci tűz miatt. Péntek délután a belvárosban egy harmadik emeleti erkély gyulladt ki, a lángok átterjedtek a tetőszerkezetre és több lakásra is. Több mint 40 embert menekítettek ki, órákon át oltották a tüzet. Az RTL Klub úgy tudja, az érintett családok a rokonaiknál töltötték az éjszakát.

A péntek délutáni Corvin utcai tűz során még a lépcsőház burkolata is megolvadt, a ház falai kormosak, a mennyezetből csöpög a víz, a második emeleti lakások beáztak, az egész épületet áramtalanították, akár napokba is telhet, mire visszakapcsolják a szolgáltatást. A társasháznak volt biztosítása, de akár egy hónapba is eltelhet, amíg a tetőszerkezetet újjáépítik. Az RTL Klub riportja.

Forrás: RTL Klub


Fotók a Corvin utcai tűzről >>>

miskolc_tuz


Tűz Miskolc belvárosában – Videó: “Megvárják, míg leég az egész?”

Miskolc – Még több száz méterről is lehetett látni a füstöt Miskolc belvárosában. Egy harmadik emeleti erkély kapott lángra, a tűz innen terjedt tovább. Az egész tetőszerkezet és több lakás is lángolt. Az ott élők tehetetlenül nézték végig, ahogy leég az otthonuk. A tűzoltók megállás nélkül dolgoztak.

Villámgyorsan terjedt a tűz az erős szélben

Miskolc – Ruhaneműk gyulladtak ki az egyik lakásban. A lángok elpusztították a tetőteret.

Négy lakás lakhatatlanná vált a miskolci tűzben

Miskolc – Továbbra is tartanak az utómunkálatok, valamint a tűzvizsgálat Miskolcon abban a lakótömbben, amelynek tetőterében több lakás kigyulladt pénteken délután, egyelőre még nem tudni, hogy a tüzet mi okozta – mondta Dojcsák Dávid, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek.

Tűz Miskolc belvárosában, tűzoltók menekítették a lakókat

Miskolc – Tűz keletkezett Miskolcon egy harmadik emeleti lakás erkélyén a Corvin utcában pénteken délután.