Helyi közélet

2010.10.12. 07:29

Újabb pályázati siker a tokaji fiatalokért

<p>Tokaj - A tokaji Kulturális és Konferenciaközpont hivatalos értesítést kapott az Oktatási és Kulturális Minisztérium támogatáskezelő szervezetétől, hogy a TÁMOP 3.2.11-es pályázati kiíráson több mint 47 millió forintot nyert el.</p>

A hír több szempontból is nagy örömöt jelent, egyrészt azért mert a színházat is üzemeltető tokajiintézmény eddigi történelmének legjelentősebb pályázati támogatását nyerte el, másrészt a támogatásra érdemesnek ítélt projekt a tokaji és a kistérségi ifjúság érdekeit, tartalmas szabadidő-eltöltését szolgálja.

Az öt közoktatási intézmény (Tokaji Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola, Kereskedelmi és Idegenforgalmi Középiskola, II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola és tagintézményei) együttműködésével a Kulturális és Konferenciaközpont vezetésével megvalósuló pályázat során rengeteg szakkör indul be hamarosan (pl. díszítőművészeti, rocktörténeti, zenei, aerobick, geoaching stb.) nyári táborok valósulnak meg, tematikus hetek zajlanak majd le és lehetővé válik beavató színházi előadások bemutatása is.  A több tucat pedagógus bevonásával megvalósuló projekt egyik legfontosabb tulajdonsága az, hogy a támogatás intenzitása 100%-os, azaz a város önkormányzatának nem kell önrészt biztosítania a program megvalósításához!

- Dévald István, Kulturális és Konferenciaközpont igazgató -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában