Túraautó-vb – Gyulay Zsolt: minden szempontból sikeres hétvége volt

Budapest, 2012. május 10., csütörtök (MTI) – Minden szempontból sikeres túrautó-világbajnoki hétvégének adott otthont a Hungaroring Gyulay Zsolt, a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség elnöke, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója szerint.

Gyulay az m1 csatorna Ma reggel című műsorában csütörtökön kiemelte, hogy Michelisz Norbert futamgyőzelmekor is látszott, mit jelent a magyar autósportnak, ha magyar pilóta magyar helyszínen nagy sikert ér el.
“Idén fizetős volt a verseny, ennek ellenére sokan jöttek el, és ez bizonyítja, hogy a magyar emberek tényleg szeretik a motorsportot” – jelentette ki.

Michelisz az első futamon pontszerző, hetedik volt, míg a második futamot megnyerte közel 60 ezer néző előtt.
A Zengő-csapat 27 esztendős pilótája az adásban kitért rá, hogy ez volt pályafutása második győzelme, az elsőt még 2010-ben aratta Makaón.

“Az első mindig megmarad az emberben, de a mostani még különlegesebb volt, hazai pályán, hazai szurkolók előtt, hazai csapattal” – mondta Michelisz. Gyulay még hozzáfűzte, az elmúlt másfél évben remek együttműködés alakulat ki a szövetség, a Hungaroring és a Zengő Motorsport között, és ennek az egyik fontos állomása volt a múlt hétvégi, sikeres rendezés.

– MTI – További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek