Friss hírek

2009.07.04. 20:29

Kiszorítás a Deák téren, kordonerdő a Belvárosban

<p>A rendőrök szombat este negyed kilencre már egészen a Károly körútig kiszorították a tüntetőket a Deák térről, a rendőrsorfal folyamatosan, ám lassan halad előre. A Bajcsy-Zsilinszky úton és a Károly körúton jelenleg körülbelül 2-300-an vannak. Néhányan szidják az egyenruhásokat, a többség azonban csak messzebbről nézi a történéseket - tájékoztatott a Független Hírügynökség helyszíni tudósítója.</p>

A rendőrségi felszólítás továbbra is folyamatos, a hangosbemondón azt közlik, hogy a tömeg az Astoria felé hagyja el a területet. A Deák tér közepén néhány tucat gárdistát külön körbevettek a rendőrök, és egyesével viszik el őket.

Budapesten a Belváros egy része le van zárva. A Vértanúk tere, a Szabadság tér és a Kossuth tér - a terekbe torkolló utcáknál - kordonokkal van lezárva. Ezek azok a helyszínek, amelyek a Budaházy György melletti szimpátiatüntetés helyszíneként korábban szóba kerültek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!